Ga terug

  Lekker eten

Voor lekker eten en drinken zit je aan de Noord-Hollandse kust goed! Ons vakantiegebied heeft een bont palet aan horecabedrijven; in de bruisende steden, gezellige dorpen maar ook op wonderschone plekken middenin de natuur en natuurlijk op het strand. Van authentieke havenkroeg tot toprestaurant en van basic strandpaviljoen tot hippe bar, aan de Noord-Hollandse kust vind je het allemaal! In KustNU lees je er alles over!

Op culinaire reis met Kade60 Eten & Drinken

 

Wie van goed eten houdt, hoeft echt niet verder te reizen dan Den Helder. Kade60 is namelijk al jaren een geliefde plek voor iedereen die van een lekkere lunch of diner houdt. Daarbij is Kade60 ook de plek om voor de voorstelling in het nabijgelegen theater De Kampanje te genieten van een heerlijk diner. Na de voorstelling gezellig een borreltje drinken gebeurt ook veel. Verder kun je er aanschuiven voor een drankje met fingerfood of koffie met lekkers. Naast het goede eten zijn de huiselijke sfeer, de stijlvolle inrichting en de industriële uitstraling van de behuizing –het pand is een voormalige ijzergieterij- geliefd. Het terras met de hele dag zon ook! Populaire gerechten zijn de lamshaasjes en de rijk gevulde vissalade.

Dit jaar komt Kade60 met een bijzonder evenement: culinaire reizen, zonder dat je de Marinestad hoeft te verlaten. Eind maart stonden de Verenigde Staten van Amerika centraal en stonden authentieke gerechten uit dat land op de kaart. Op 26, 27 en 28 mei kun je naast heerlijkheden van de gewone menukaart gerechten uit Indonesië bestellen. Twee maanden later, op 28, 29 en 30 juli, is het de Spaanse keuken die in Den Helder arriveert. Ook Spaanstalig, maar een continent verder, is Mexico op 29 en 30 september en 1 oktober de bestemming. De laatste culinaire reis van dit jaar gaat naar Duitsland. Op 24, 25 en 26 november buigt de keukenbrigade van Kade60 zich over authentieke gerechten van onze oosterburen.

Meedoen aan (een van de) culinaire reizen? Boek via tel. (0223) 682 828.

Kade60 Eten & Drinken, Willemsoord 60-B, Den Helder, tel. (0223) 682 828, info@kade60.nl www.kade60.nl Schuin achter het restaurant zijn ruim 200 gratis parkeerplekken.

TOP