Ga terug

  Lekker eten

Voor lekker eten en drinken zit je aan de Noord-Hollandse kust goed! Ons vakantiegebied heeft een bont palet aan horecabedrijven; in de bruisende steden, gezellige dorpen maar ook op wonderschone plekken middenin de natuur en natuurlijk op het strand. Van authentieke havenkroeg tot toprestaurant en van basic strandpaviljoen tot hippe bar, aan de Noord-Hollandse kust vind je het allemaal! In KustNU lees je er alles over!

Creighton's : verfijnde smaken op een toplocatie

EGMOND – De sfeer is er aangenaam, het eten verfijnd, de locatie fantastisch. Wie een avond onbezorgd wil genieten, is welkom bij Creighton’s Restaurant in Egmond aan den Hoef. Het knusse restaurant van de familie Creighton, een zaak waar je jezelf écht welkom voelt, staat garant voor een heerlijke avond uit. Creighton’s is befaamd om  huisgemaakte producten, fijne wijnen, ecologische fairtrade koffie en het Egmondse abdijbier Sancti Adalberti. Probeer eens een echte Engelse traditie: de Sunday Roast.

Creighton’s Restaurant is gevestigd in het hart van Rinnegom. Het wit gestucte gebouw staat er al zo’n honderd jaar. Het achterste deel, waar nu de keuken is gevestigd, fungeerde voordat het autotijdperk aanbrak als stal voor de paard en wagens. Het huidige Creighton’s Restaurant heeft met naamgever en chef-kok Richard Creighton Engelse roots. De Engelse elegantie komt niet alleen tot uiting in de ambiance, maar ook in de gerechten.

Sunday Roast

In Sunday Roast bijvoorbeeld, een diepgewortelde traditie in Richards geboorteland. Al decennia schuift menig gezin, familie of stel op zondag bij elkaar aan voor dit comfort food. Creighton’s introduceerde het jaren geleden. Wat vaste klanten betreft overtreft Creighton’s de Sunday Roast-initiatieven die collega-restaurants in navolging van Richard Creighton hebben ondernomen.

Heerlijke afsluiter

De Sunday Roast van Creighton’s bestaat uit: roasted meat / braadstuk (rund, maar dit kan op verzoek ook worden vervangen door bijvoorbeeld lam), roasted potato's / gebakken aardappelen, vegetables / groenten, Yorkshire puddings en gravy / jus. De Sunday Roast wordt vanaf 16.00 uur als (vroege) avondmaaltijd geserveerd. Een heerlijke afsluiter van een zondagmiddagactiviteit! Prijs: € 21,50 p.p. /€ 12,50 voor kinderen, uiterlijk vrijdag reserveren.

Terras & tuin

Creighton’s beschikt over een groot terras met uitzicht op de duinenrij en de bollenvelden. Ook is er een grote tuin waar kinderen (en volwassenen) naar hartenlust een balletje kunnen trappen, trampoline springen of lekker relaxen in de hangmat.

Zomers hele week open

Creighton’s is in juli en augustus zes dagen per week open: dinsdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur. De rest van het jaar is Creighton’s vijf dagen per week open: woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur.
Creighton’s, Herenweg 109, Egmond aan den Hoef, tel. (072) 507 00 09, www.creightonsrestaurant.nl

TOP