Ga terug

  Lekker eten

Voor lekker eten en drinken zit je aan de Noord-Hollandse kust goed! Ons vakantiegebied heeft een bont palet aan horecabedrijven; in de bruisende steden, gezellige dorpen maar ook op wonderschone plekken middenin de natuur en natuurlijk op het strand. Van authentieke havenkroeg tot toprestaurant en van basic strandpaviljoen tot hippe bar, aan de Noord-Hollandse kust vind je het allemaal! In KustNU lees je er alles over!

Kade60 Eten & Drinken: heerlijke pleisterplaats aan het water

DEN HELDER -  Kade60 Eten & Drinken is een gezellig restaurant op het fraaie Willemsoord. De grote gastvrijheid en het mooie aanbod aan lekker eten en drinken is voor veel Texelgangers aanleiding om voor of na de veerbootovertocht neer te strijken in het historische pand of op het terras aan het water (hele dag zon!).

Bij Kade60 Eten & Drinken ben je vanaf 11.00 uur welkom. Je kunt er jouw favoriete koffie van de uitgebreide koffiekaart, bijvoorbeeld Nutty Gritty(iced coffee met hazelnootsiroop, toef slagroom en hazelnootkrokant!), kiezen. De lunchkaart is met een zeer ruim en gevarieerd aanbod absoluut aantrekkelijk. Vooral de Kade60burger is erg geliefd. Later op de dag is de afternoon tea een aanrader. Dat geldt ook voor een speciaalbiertje, cocktail of een goed glas wijn, misschien met wat fingerfood erbij.

Heerlijk diner

Kade60 is de plek om voor de voorstelling in het nabijgelegen theater De Kampanje of een film in de bioscoop op Willemsoord te genieten van een heerlijk diner. Het restaurant hanteert een speciaal cinemenu (€ 27,50), maar zelf iets uitkiezen van de kaart kan natuurlijk ook. Wie de populaire lamshaasjes of een Asian/Mexican-gerecht heeft geproefd, zal zeker terugkeren.

Industriële sfeer

De voormalige gieterij is stijlvol ingericht en heeft een industriële sfeer. Geniet er van de bedrijvigheid in de open keuken en voel je hier echt te gast! De allerkleinsten kunnen zich prima vermaken met een mand vol speelgoed.
Kade60 Eten & Drinken, Willemsoord 60-B, Den Helder, tel. (0223) 682 828, info@kade60.nl www.kade60.nl
Schuin achter het restaurant zijn ruim 200 gratis parkeerplekken. Open dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

 

TOP