Ga terug

  Lekker eten

Voor lekker eten en drinken zit je aan de Noord-Hollandse kust goed! Ons vakantiegebied heeft een bont palet aan horecabedrijven; in de bruisende steden, gezellige dorpen maar ook op wonderschone plekken middenin de natuur en natuurlijk op het strand. Van authentieke havenkroeg tot toprestaurant en van basic strandpaviljoen tot hippe bar, aan de Noord-Hollandse kust vind je het allemaal! In KustNU lees je er alles over!

Prachtig nieuwe duurzame speeltuin bij De Pannenkoekenvallei

DEN HELDER – De Pannenkoekenvallei in Den Helder bestaat dit voorjaar vijf jaar en heeft zichzelf getrakteerd op een grote speeltuin! Dat is goed nieuws voor ouders en grootouders. Terwijl zij heerlijk met een natje en een droogje op het populaire zonovergoten vlonderterras vertoeven, hebben zij zicht op de (klein)kinderen. Die kunnen zich lang vermaken in de speeltuin, gemaakt van natuurlijke materialen. De grote speeltuin is geschikt voor kinderen van drie tot twaalf jaar. De kleinere voor kinderen van één tot vijf jaar.

De Pannenkoekenvallei is gevestigd in het paradijselijke natuur- en recreatiegebied De Helderse Vallei. Bij de bouw is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen. De nieuwe speeltuin, samengesteld van de duurzame Europese loofhoutsoort Robinia, past daar goed bij. Het hout heeft het FSC-keurmerk, dat staat voor verantwoord beheerde bossen. De duurzaamheid zit ook in het lange leven van het product.

Super

‘De speeltuin was begin mei operationeel en er wordt meteen druk gebruik van gemaakt’, zegt Fred van Tol, eigenaar van De Pannenkoekenvallei, enthousiast. ‘En de ouders blijven vanaf het terras zicht op hun kind houden. Dat is natuurlijk super.’

Steaks

De Pannenkoekenvallei is een restaurant met een gevarieerde lunch- en dinerkaart. Steaks zijn specialiteit. Daarnaast zijn pannenkoeken populair. Ze worden vers bereid van gezonde, biologische ingrediënten en zijn de gehele dag te bestellen als lunchgerecht of avondmaaltijd. Ook zijn er glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken.

Zonneterras en kanoroutes

Naast de goede kaart is De Pannenkoekenvallei geliefd door de locatie. Allereerst wordt de buitenruimte als een van de mooiste terrassen beschouwd. De vlonder –een meter boven het maaiveld- ligt op het zuiden en pakt de hele dag zon. Achter het restaurant kun je in de (huur)kano stappen en een van de mooie routes afleggen.

Parel

Tegenover De Pannenkoekenvallei is de KlimVallei, een avontuurlijk ecopark, gevestigd. Daarnaast is een uitkijktoren en een educatief bezoekerscentrum met tal van activiteiten. Alle organisaties hebben dezelfde duurzame visie. Het maakt natuur- en recreatiegebied De Helderse Vallei een parel in Den Helder. Zo één waar vermaak, rust, avontuur en heerlijk eten samenkomen. Waar het uren fijn verblijven is...
De Helderse Vallei 7, 1783 BW Den Helder, tel. 0223 - 860006, www.depannenkoekenvallei.nl Dagelijks open van 11.00 tot 21.00 uur.

TOP