Ga terug

Familystore Sunny & Djive: relaxed en voordelig kleding kopen!

SCHOORL – Schoorl staat voor een optimaal vakantiegevoel. Het klimduin, de gezellige terrassen en de pittoreske Heereweg met leuke winkels maken dat je jezelf er lekker ontspannen en op je gemak voelt. Die sfeer vind je helemaal terug in Sunny & Djive; een zeer royale winkel met een ruim aanbod aan kleding voor het hele gezin. En nog scherp geprijsd ook! Niets moet er, alles mag. Ga er eens kijken!
Sunny & Djive is al jaren een begrip in Noord-Holland. Uit de hele provincie komen vaste klanten, vaak hele gezinnen, graag naar het ruim duizend vierkante meter winkeloppervlak met een grote collectie kleding voor dames, heren, kinderen en jongeren. Dat maakt de zaak een echte familystore. Ook vakantiegangers in het gebied gaan graag op zoek naar een nieuwe outfit bij Sunny & Djive.

Uitgebreide jeanscollectie

Niet alleen is de collectie heel uitgebreid, ook kun je er met het hele gezin slagen. Voor dames zijn er modieuze sets te vinden. Ook de herenmode is gevarieerd en aantrekkelijk. De uitgebreide jeanscollectie trekt veel jongeren. En de kleinste klanten worden er graag in het nieuw gestoken. Als zij klaar zijn met passen, of als hun ouders graag uitgebreid rondsnuffelen, vermaken de kids zich met Playstation en tafelvoetbal. Het staat allemaal klaar in de winkel…

Advies? Dat kan!

Wil je hulp bij het uitzoeken, dan is het Sunny & Djive-team altijd paraat om je uitgebreid te helpen. Vraag hen gerust om advies. Ze nemen desgewenst alle tijd voor je. Wil je liever zelf rondneuzen, dan is dat helemaal prima. Net zo relaxed als de sfeer in Schoorl zelf is, is die ook in de winkel. Kijk lekker rond, pas wat je leuk vindt en maak rustig jouw keuze.
Hele jaar aanbiedingen
Sunny & Djive heeft het hele jaar door aanbiedingen. Is er extra voordelig ingekocht, dan profiteert de klant daar meteen van, naast de al zeer scherpe prijzen!

Jaarrond open

De winkel is jaarrond open, zeven dagen in de week! Combineer jullie dagje Schoorl met wandeling, terrasje of etentje dus eens met een bezoek aan Sunny & Djive. Veel plezier!
Sunny & Djive, Heereweg 29, Schoorl, tel. (072) 509 3524, www.sunnydjive.com

 

TOP