Ga terug

SYLT Lifestyle: de leukste winkel van Callantsoog!

CALLANTSOOG – De familiebadplaats Callantsoog telt heel veel kleine winkels die worden uitgebaat door zelfstandig ondernemers. Hier geen grote ketens, maar verrassende zaken in een groot aantal branches. Dat maakt Callantsoog uniek en een fijne bestemming om op zoek te gaan naar aparte, mooie kleding en leuke souvenirs. Een van de meest bijzondere zaken, door veel toeristen de leukste winkel van Callantsoog genoemd, is SYLT Lifestyle aan het prachtig vernieuwde Dorpsplein op nummer 16. Hier heb je een royale keuze aan kleding, accessoires, woonartikelen en souvenirs. Een echte belevenis!

SYLT Lifestyle, zeven dagen per week open van 10.00 tot 18.00 uur, is niet alleen een sfeervolle winkel waar je gastvrij wordt ontvangen en rustig rond kunt kijken, ook is het een zaak waar veel gebeurt. ‘De collectie is elke keer anders, zodat het een aangename verrassing is om hier binnen te stappen’, zegt Willeke Nijhuis, alweer acht jaar samen met haar team succesvol met SYLT Lifestyle.

Ook bijzonder is dat je er met het hele gezin terecht kunt. SYLT Lifestyle heeft niet alleen damesmode in de collectie, zoals Geisha, Saint James en King Louie, ook mode voor heren (zoals Petrol) en bijvoorbeeld Tumble ‘N Dry voor kinderen is er present. Voor baby’s er de collectie van Feetje.

Daarnaast biedt de winkel veel accessoires zoals armbanden, tassen en portemonnees van Noosa en servies van Pip Studio en Blond Amsterdam. Allemaal fijne, mooie artikelen voor jezelf, als souvenir of om cadeau te doen. ‘SYLT Lifestyle is er voor iedereen die zich graag omringt met spullen die je mooi en leuk vindt’, vat Willeke het enorm grote assortiment samen. ‘Onze collectie is zo gepresenteerd dat het een aangename ervaring is om hier rond te kijken.’

SYLT Lifestyle, Dorpsplein 16, Callantsoog, tel. (0224) 582 311, www.syltlifestyle.nl

TOP