Ga terug

Laatste modetrends vind je bij Nameless 

Deze laatste modetrends zijn sinds het afgelopen najaar op verkrijgbaar in Winkelcentrum De Riepel in Julianadorp… En dit kleinere zusje van Nameless in er heel enthousiast ontvangen !

De reden dat Nameless  hier een extra vestiging opende ligt in het feit dat een groot deel van haar klanten ook in Julianadorp woont,  de steeds groter groeiende populariteit onder toeristen en de enorme aantrekkingskracht van Winkelcentrum De Riepel voor je dagelijkse boodschappen, was de doorslaggevende factor. Want wat is nou leuker als je boodschappen doet je gelijk op de hoogte bent van alle leuke trends  en leuke aanbiedingen op het gebied van mode!

Flagshipstore

De winkel van Nameless in Den Helder is met een oppervlakte van driehonderd vierkante meter de absolute flagshipstore. In Winkelcentrum De Riepel is dat slechts honderd vierkante meter, waardoor de collectie dus minder uitgebreid is. Deze winkel is echter wel een afspiegeling van Den Helder; alles wat je er kunt krijgen is ook aanwezig in Den Helder. Wil je echt uitgebreid winkelen, dan is een bezoekje aan het steeds mooier wordende Den Helder een absolute must.

Topmerken

Nameless staat al jaren bekend  om de snel wisselende trendy collecties die wekelijks zorgen voor een uitgebreid aanbod aan kleding, schoenen en accessoires en een gezellig en kundig team van enthousiaste verkoopsters die je graag helpen bij het samenstellen van de leukste combinaties in allerlei prijscategorieën uit de collecties van o.a. Ambika, Vila, Yaya, Nikkie, Object, Pieces, Noisy May, Nikkie, Catwalk Junkie en de uitgebreide jeanscollectie van onder andere LTB, Cup of Joe en MET-jeans. De schoenencollecties van Tango, Bronx en Bullboxer zijn hier ook helemaal op afgestemd, je kan dus helemaal compleet gecombineerd je keuze bepalen bij deze twee leukste winkels van Den Helder en Julianadorp !

Online 24/7

Uiteraard kun je bij Nameless ook 24/7 online winkelen. Neem dan eens een kijkje op www.nameless.nl.

Wil je echt helemaal op de hoogte zijn van het actuele aanbod, volg ze dan via Facebook, Instagram en Snapchat.

Let’s have a Great Summer, see you at Nameless !!

TOP